Zwolle is één van de steden in Nederland die de laatste jaren de grootste ontwikkeling doormaakt. De stad ligt op een knooppunt van snelwegen, meerdere N-wegen en waterwegen waardoor het een belangrijke stad is voor bijvoorbeeld de transportsector. Dit zorgt niet alleen voor werkgelegenheid in het gebied maar ook voor een grote vraag naar beschikbare woningen.

grondvoorparticulieren.nl heeft vier percelen landbouwgrond in Zwolle te koop van een ieder ongeveer 500 M2. De zeer interessante stukken liggen aan een woonwijk gelegen aan de Brinkhoekweg in het noorden van Zwolle. Een ligging die eventueel kansen biedt op een mooi rendement in de toekomst.

Waarom percelen landbouwgrond in Zwolle kopen?

Zwolle is een stad volop in ontwikkeling. De stad is groeiende en trekt mensen uit allerlei beroepsgroepen aan. De vraag naar woningen is in Zwolle, net als in de rest van Nederland, erg hoog. Dit biedt kansen op braakliggende grond in de omgeving van Zwolle.

De vraag naar woningen samen met de ligging van deze kavels maken deze grond erg kansrijk. De grond is gelegen aan een woonwijk en daardoor eenvoudig te ontsluiten. Daarnaast kan er met eventuele nieuwe woningen gewoon worden aangesloten bij de reeds bestaande bebouwing. Deze factoren maken dat het rendement op deze percelen landbouwgrond in Zwolle eventueel in de toekomst erg groot kan zijn!

Waarom grondvoorparticulieren.nl?

Grond is een kostbaar bezit. Het is daarom van groot belang bij de aan- en verkoop er zorgvuldig mee om te gaan. Bij grondvoorparticulieren.nl zijn we hierin gespecialiseerd. Onze dienstverlening is erop gericht u zoveel mogelijk te ontzorgen. Bijvoorbeeld door het uit handen nemen van veel randzaken en stress. Daarbij kunt u denken aan het onderhouden van contact met instanties, samenwerken met vertrouwde partijen en begeleiding tijdens het proces. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.

Meer informatie over onze unieke werkwijze? Lees dan hier verder.

Interesse gekregen?

Wilt u meer informatie omtrent deze percelen landbouwgrond in Zwolle? Neem dan gerust contact op met grondvoorparticulieren.nl.nl.

Vraag vrijblijvend meer informatie op!

"*" geeft vereiste velden aan

Details


Prijs: €11.500
Oppervlakte: 500m2

Vergelijkbare kavels

Neem contact met ons op!

phone 0297 - 753 629

footer logo

Contactgegevens

Van Cleeffkade 15
1431BA Aalsmeer

0297 - 753 629
info@grondvoorparticulieren.nl