Wij van GrondvoorParticulieren.nl hebben ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het aan- en verkopen van agrarische grond in Nederland en België. Met ons jonge, dynamische team zorgen we ervoor dat u stressvrij en vol vertrouwen de stap kunt maken om te investeren in uw toekomst. Benieuwd hoe we dit doen? Lees dan gauw verder.

Ontdek onze unieke werkwijze

Door de jaren heen hebben we stukje bij beetje een werkwijze ontwikkeld die inmiddels garant staat voor succes. Wij weten namelijk als geen ander dat het als particulier heel makkelijk is om te verdwalen in de administratieve rompslomp die bij het aankoopproces komt kijken. Dit zorgt ervoor dat veel mensen ontmoedigd raken en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Om dit te voorkomen is onze werkwijze volledig gericht op het ontzorgen van onze klanten. Wat doen we nu precies?

  • We nemen de tijd om met u rond de tafel te gaan zitten en uw voorkeuren te bespreken.
  • We gaan op zoek naar een geschikte kavel en regelen indien gewenst een bezichtiging.
  • Ook doen we bij de gemeente navraag naar de toekomstplannen, structuurvisies en verwachtingen voor het specifieke perceel.
  • Keuze gemaakt? Dan verzorgen wij het contact met de betrokken partijen.
  • Tot slot zorgen we ervoor dat de aankoop netjes wordt afgerond en iedereen met een tevreden gevoel terug kan kijken op het proces.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van agrarische grond of wilt u meer weten over onze werkwijze? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen en geven vrijblijvend advies over uw mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook alvast een kijkje nemen bij ons aanbod. Hier vindt u alles wat u moet weten over onze beschikbare percelen.

Neem contact met ons op!

phone 0297 - 753 629

footer logo

Contactgegevens

Van Cleeffkade 15
1431BA Aalsmeer

0297 - 753 629
info@grondvoorparticulieren.nl