Onder de rook van Groningen ligt het dorp Eelde. Eelde is vooral bekend van het nabij gelegen vliegveld ‘Groningen Airport Eelde.’ Het dorp is onderdeel van de gemeente Tynaarlo en bestaat al sinds de late middeleeuwen. In het dorp zijn daarom een groot aantal rijksmonumenten te vinden. Toch kent men het dorp vooral van het nabij gelegen vliegveld.

grondvoorparticulieren.nl biedt een interessante kavel landbouwgrond van 1840 M2 gelegen aan de Eekhoornstraat te Eelde aan. De kansrijke kavel in Eelde is gelegen langs langs het vliegveld. Mochten ze in de toekomst ooit de banen van het vliegveld gaan verbreden, dan komt dit perceel daar zeker voor in aanmerking.

Wat maakt deze kavel kansrijk?

De door ons aangeboden zal vanwege zijn ligging langs het vliegveld niet zo snel in aanmerking komen voor woningbouw. Toch is de grond erg kansrijk. Het is de komende jaren de bedoeling om de druk op Schiphol en omgeving te gaan verminderen. Hierdoor zullen vakantievluchten moeten gaan uitwijken naar andere vliegvelden. Bijvoorbeeld naar ‘Groningen Airport Eelde.’

De ligging van de kavel langs het vliegveld biedt daarom kansen voor de toekomst. Het rendement op zulke goed gelegen grond kan dan ook enorm zijn!

Grond kopen via grondvoorparticulieren.nl

grondvoorparticulieren.nl heeft haar dienstverlening erop ingericht om haar klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Met dit ontzorgen proberen wij bij onze klanten zoveel mogelijk randzaken weg te nemen. Bijvoorbeeld het onderhouden van contact met betrokken instanties, het werken met vaste partijen en begeleiding van begin tot eind. Hierdoor bent u er als klant van verzekerd dat de aan- of verkoop van uw grond in goede handen is! Meer weten over onze werkwijze? Lees dan gerust verder op deze pagina.

Interesse gekregen in deze kansrijke kavel in Eelde of wilt u meer informatie? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend meer informatie op!

"*" geeft vereiste velden aan

Details


Prijs: €NOTK
Oppervlakte: 1840m2

Vergelijkbare kavels

Neem contact met ons op!

phone 0297 - 753 629

footer logo

Contactgegevens

Van Cleeffkade 15
1431BA Aalsmeer

0297 - 753 629
info@grondvoorparticulieren.nl