In de afgelopen jaren is het in Nederland voor particulieren steeds aantrekkelijker geworden om agrarische grond te kopen. Dit heeft alles te maken met het feit dat ons land enorm aan het groeien is. Alleen al in de afgelopen 5 jaar zijn er bijna een half miljoen inwoners bijgekomen. Dat zorgt natuurlijk voor een enorme druk op de huizenvoorraad. Daarom zijn steeds meer gemeentes op zoek naar geschikte grond om nieuwe woningen op te bouwen. En dat is nu precies de reden waarom het nu als particulier een goed idee is om landbouwgrond te kopen.

Een appeltje voor de dorst

Het kopen van een landbouwkavel is een investering in de toekomst. De een gebruikt het als spaarpotje voor de (klein)kinderen, anderen zien het meer als een appeltje voor de dorst. Het kan natuurlijk ook dienen als een welkome aanvulling op uw pensioen. Hoe dan ook: het is een goede manier om ervoor te zorgen dat u op de lange of korte termijn wat extra geld te besteden hebt.

U vraagt zich misschien af hoe wij dat zo zeker weten? Als er één ding is dat wij hebben geleerd van onze jarenlange ervaring in de sector, is het dat grond waardevast is. Waar beleggingen en obligaties nogal kunnen fluctueren, is de waarde van agrarische grond redelijk stabiel. Bovendien zorgen de eerder genoemde trends ervoor dat de kans op een verhoging van de waarde alleen maar groter wordt. Dit is dus het ideale moment om als particulier de sprong te wagen. Waar wacht u nog op?

Aan de slag

Nu u besloten heeft deze kans aan te grijpen, is het alleen nog maar een kwestie van de juiste keuze maken. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, maar gelukkig leiden wij u met onze unieke werkwijze stap voor stap door het proces. We luisteren naar uw voorkeuren, kijken welke percelen hieraan voldoen en brengen u in contact met de betrokken partijen. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om de grond te bezoeken voor een bezichtiging. Voldoet het niet helemaal aan uw eisen? Geen probleem. Dan zoeken we gewoon nog even verder. Wij hebben er vertrouwen in dat iedereen bij ons de juiste match vindt.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van één (of meerdere) van onze kavels? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Neem contact met ons op!

phone 0297 - 753 629

footer logo

Contactgegevens

Van Cleeffkade 15
1431BA Aalsmeer

0297 - 753 629
info@grondvoorparticulieren.nl