Iets ten westen van Almelo in de provincie Overijssel ligt de plaats Wierden. Wierden behoort tot de gelijknamige gemeente en telt zo’n 25.000 inwoners. Het wordt ook wel gezien als een forenzendorp van Almelo. grondvoorparticulieren.nl heeft nu twee zeer interessante stukjes landbouwgrond in Wierden ter beschikking gekregen en in haar aanbod. Het gaat daarbij om twee stukken grond waarvan er 1 van 227 m2 en 1 van 109 m2. De twee percelen landbouwgrond maken deel uit van een groter perceel wat is gelegen aan een woonwijk. Een ligging die kansen biedt voor de toekomst!

Waarom deze landbouwgrond kopen?

Grond is een kostbaar bezit en een schaars goed. Daarnaast is het waardevast waardoor het een goede manier is om vermogen te spreiden. Het rendement op goed gelegen grond kan echter enorm zijn. Bijvoorbeeld wanneer de bestemmingsplannen veranderen van landbouwgrond naar grond bestemd voor bebouwing.

De ligging van de door ons aangeboden percelen is ronduit gunstig. Ze grenzen namelijk aan een woonwijk waardoor ze eenvoudig te ontsluiten zijn met wegen en relatief snel in aanmerking kunnen komen voor woningbouw. Deze ligging samen met het grote tekort aan woningen in heel Nederland maakt deze kavels daarom in de toekomst erg kansrijk voor een bestemmingswijziging. Een verandering die tevens een mooi rendement kan opleveren!

Waarom grondvoorparticulieren.nl?

grondvoorparticulieren.nl heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot de specialist bij de koop en verkoop van alle soorten grond. Ons doel bij iedere klant, van particulier tot grote projectontwikkelaar, is het volledig ontzorgen. Met de term ‘ontzorgen’ doelen wij op het zoveel mogelijk uit handen nemen van randzaken en stress. Bijvoorbeeld door nauw contact te onderhouden met betrokken partijen en instanties als ook begeleiding van begin tot eind. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan. Meer informatie over deze werkwijze? Lees dan gerust verder op deze pagina!

Interesse gekregen in de landbouwgrond in Wierden? Neem dan gerust contact met ons op!

Vraag vrijblijvend meer informatie op!

"*" geeft vereiste velden aan

Details


Prijs: €10.995
Oppervlakte: 227m2

Vergelijkbare kavels

Neem contact met ons op!

phone 0297 - 753 629

footer logo

Contactgegevens

Van Cleeffkade 15
1431BA Aalsmeer

0297 - 753 629
info@grondvoorparticulieren.nl