In het oosten van Friesland ligt het dorp Donkerbroek. Het dorp ligt in de gemeente Ooststellingwerf en telt een kleine 2000 inwoners. Het dorp ligt op een zo’n halfuur rijden van enkele grotere steden als Heerenveen en Drachten. Daarnaast wordt het dorp omringd door enkele natuurgebieden.

grondvoorparticulieren.nl biedt een tweetal kansrijke kavels in Donkerbroek van een ieder 500m2 groot aan. Deze twee stukken liggen langs de Veerhuisweg centraal in het dorp en aan een woonwijk. Een ligging die kansen biedt op een mooi rendement in de toekomst. Naar de toekomst toe kunnen deze kavels dus zeer interessant zijn!

Waarom zijn de kavels kansrijk?

Ten eerste is grond een kostbaar en schaars bezit. Het is waardevast en het rendement op een goed gelegen stuk grond kan enorm zijn. Daarnaast is de ligging van deze kavels ook erg interessant. De kavels zijn centraal in Donkerbroek aan een woonwijk gelegen. Hierdoor zijn ze eenvoudig te ontsluiten en komen ze snel in aanmerking in het geval er nieuwe huizen bijgebouwd gaan worden.

Verder is er in Nederland een groot tekort aan beschikbare ruimte en beschikbare woningen. De ligging van deze kavels is daarom ideaal om nieuwe landelijke woningen in Friesland te realiseren!

Waarom grondvoorparticulieren.nl?

Grond is een erg kostbaar bezit. Het is daarom van groot belang om er bij de aan- en verkoop erg zorgzaam mee om te gaan. grondvoorparticulieren.nl heeft haar dienstverlening ingericht op het compleet ontzorgen van u als klant. Met dit ontzorgen proberen wij zoveel mogelijk randzaken uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door samen te werken met vaste partijen, contact te onderhouden met betrokken instanties en begeleiding van begin tot eind. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de aan- of verkoop van uw kavel in goede handen is. Lees hier meer over onze unieke werkwijze!

Interesse gekregen in deze kansrijke kavels in Donkerbroek? Neem dan gerust contact met ons op en luister naar de mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend meer informatie op!

"*" geeft vereiste velden aan

Details


Prijs: €10.000
Oppervlakte: 500m2

Vergelijkbare kavels

Neem contact met ons op!

phone 0297 - 753 629

footer logo

Contactgegevens

Van Cleeffkade 15
1431BA Aalsmeer

0297 - 753 629
info@grondvoorparticulieren.nl