Deurne is de grootste plaats van de gelijknamige gemeente Deurne. De plaats ligt in het oosten van Noord-Brabant ingeklemd tussen Venray en Venlo. Iets verder van de gemeente liggen de grotere steden Nijmegen en Eindhoven. Hierdoor is Deurne de ideale plek om landelijk maar toch dicht bij grotere stadscentra te wonen. Deurne is daarnaast goed bereikbaar. Zo beschikt het over een eigen treinstation en wordt het ontsloten door meerdere snelwegen.

grondvoorparticulieren.nl biedt nu een zeer interessant stuk landbouwgrond in Deurne van 255 M2 aan. Het perceel is gelegen aan de Molenweijerweg in Deurne. Door deze ligging wordt het perceel omringd door bebouwing aan de ene kant en een industriegebied aan de andere kant.

Waarom is deze grond kansrijk?

De hierboven benoemde ligging van het perceel maakt het erg kansrijk. Door het woningtekort in heel Nederland is men overal op zoek naar goede plekken om te bouwen. De ligging van deze kavel ten opzichte van de huidige woningen en het industriegebied maakt het voor bebouwing erg geschikt.

Deze goede ligging samen met het tekort aan woningen maakt deze landbouwgrond in Deurne erg kansrijk. Daarnaast is grond waardevast en een goede manier om het vermogen te spreiden. Een eventuele wijziging in bestemmingsplannen kan daarnaast een groot rendement opleveren!

Waarom grond kopen bij grondvoorparticulieren.nl?

grondvoorparticulieren.nl is sinds een aantal jaar de specialist bij de koop en verkoop van alle soorten grond. Onze dienstverlening is erop gericht om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen wij door samen te werken met vaste en vertrouwde partijen. Maar ook door contact te onderhouden met betrokken instanties en u gedurende het gehele proces te begeleiden. Hierdoor bent u er als klant zeker van dat de koop of verkoop van uw grond in goede handen is!

Interesse gekregen?

Heeft u na het lezen interesse gekregen in deze landbouwgrond in Deurne? Neem dan gerust contact met ons op of lees meer over onze unieke werkwijze!

Vraag vrijblijvend meer informatie op!

"*" geeft vereiste velden aan

Details


Prijs: €10.200
Oppervlakte: 255m2

Vergelijkbare kavels

Neem contact met ons op!

phone 0297 - 753 629

footer logo

Contactgegevens

Van Cleeffkade 15
1431BA Aalsmeer

0297 - 753 629
info@grondvoorparticulieren.nl