Noordwolde is een dorp in de gemeente Weststellingerwerf in Friesland. Het dorp ligt ten zuidoosten van Heerenveen en kent zo’n kleine 4000 inwoners. grondvoorparticulieren.nl biedt in het dorp nu een drietal stukken landbouwgrond aan van ieder ongeveer 500m2. Deze kavels zijn gelegen langs de Boschoordweg te Boijl en grenzen aan verschillende woonwijken. Hetgeen kansen biedt op een wijziging in eventuele bestemmingsplannen!

Waarom nu grond kopen?

Grond is een kostbaar bezit. Daarnaast is grond van zichzelf erg waardevast. Het is daarom een goede manier om uw vermogen te spreiden. Het rendement op goed gelegen grond kan tevens enorm zijn. Wanneer bijvoorbeeld bestemmingsplannen wijzigen van landbouwgrond naar bouwgrond kan de prijs van grond omhoog schieten.

In Nederland heerst er al jaren een tekort aan woningen. In iedere stad is men op zoek naar ruimte om woningen te bouwen terwijl er ook een hoop mensen juist vanuit de stad richting het platteland willen trekken. Deze landbouwgrond in Noordwolde is daarom erg aantrekkelijk. Noordwolde is gelegen tussen een aantal grotere steden en is goed te bereiken. Zo liggen Heerenveen, Meppel, Emmen en ook Zwolle op niet al te grote afstand. Tevens ligt Noordwolde vlakbij een natuurgebied.

De vraag naar landelijke woningen, de ligging van deze kavels aan de reeds bestaande bebouwing en de vraag naar beschikbare bouwgrond maken deze landbouwgrond in Noordwolde daarom kansrijk.

Landbouwgrond in Noordwolde kopen via grondvoorparticulieren.nll

Grond kopen of verkopen is een tijd- en energierovend precies. Het is daarom prettig wanneer u van de best mogelijke begeleiding wordt voorzien. grondvoorparticulieren.nl heeft haar dienstverlening op een dergelijke begeleiding ingericht. Hierdoor bent u er bij ons van verzekerd dat de aan- of verkoop van uw grond altijd in goede handen is. Wilt u meer weten over onze unieke werkwijze en het ontzorgen van u als klant? Lees dan hier verder.

Interesse gekregen in deze kavel landbouwgrond in Noordwolde? Neem dan gerust contact met ons op!

Vraag vrijblijvend meer informatie op!

"*" geeft vereiste velden aan

Details


Prijs: €13.750
Oppervlakte: 500m2

Vergelijkbare kavels

Neem contact met ons op!

phone 0297 - 753 629

footer logo

Contactgegevens

Van Cleeffkade 15
1431BA Aalsmeer

0297 - 753 629
info@grondvoorparticulieren.nl