In het bijna noordelijkste puntje van Nederland ligt het dorp Bedum. Het dorp Bedum bestaat al sinds de vroege middeleeuwen maar maakt sinds kort deel uit van de gemeente Het Hogeland. Daarvoor was Bedum de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. Bedum ligt zo’n 7 kilometer boven de stad Groningen en is gelegen langs de spoorlijn Groningen-Delfzijl.

grondvoorparticulieren.nl heeft twee prachtige en zeer interessante stukken landbouwgrond te koop in Bedum.De twee percelen liggen aan de Oude Dijk in Bedum tegenover een woonwijk en zijn ieder 500 M2 groot. De twee percelen maken deel uit van een groter geheel.

Waarom is dit kansrijke landbouwgrond in Bedum?

Ten eerste is de door grondvoorparticulieren.nl aangeboden grond kansrijk doordat het langs een weg en woonwijk ligt. Vanwege het grote tekort aan woningen is men in heel Nederland op zoek naar plaatsen om nieuwe woningen te bouwen. Daarbij wordt veelal gekeken naar de ligging van een perceel. Is de grond eenvoudig bereikbaar te maken en sluit het aan bij de huidige bebouwing. Daar is in dit geval sprake van.

Daarnaast stijgt de vraag het hardst naar rustig gelegen landelijke woningen. Voor dergelijke woningen is Bedum een unieke kans. Het is een kleinschalig dorp, landelijk gelegen en binnen korte tijd sta je in het bruisende centrum van Groningen.

Verder is grond waardevast en een mooie manier om uw vermogen te spreiden. Het rendement op goed gelegen grond kan enorm zijn. Al deze factoren maken dit daarom kansrijke landbouwgrond in Bedum.

Waarom grondvoorparticulieren.nl?

grondvoorparticulieren.nl realiseert zich dat grond een kostbaar bezit is. Het is daarom van groot belang om de aan- en verkoop ervan goed te begeleiden. Onze dienstverlening is daarop ingesteld. Met die dienstverlening proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Hierbij kunt u denken aan het zoveel mogelijk uit handen nemen van randzaken. Bijvoorbeeld het contact onderhouden met makelaars, instanties en andere partijen. Lees hier meer over onze unieke werkwijze.

Interesse gekregen in deze landbouwgrond in Bedum? Neem dan gerust contact met ons op!

Vraag vrijblijvend meer informatie op!

"*" geeft vereiste velden aan

Details


Prijs: €14.500
Oppervlakte: 500m2

Vergelijkbare kavels

Neem contact met ons op!

phone 0297 - 753 629

footer logo

Contactgegevens

Van Cleeffkade 15
1431BA Aalsmeer

0297 - 753 629
info@grondvoorparticulieren.nl